Dags för bloggisen att flytta!
 
Hej babe! Nu har jag bloggat om mode, skönhet, inspiration, träning och nyttig vegomat här på itgirls i lite mer än ett år. Det har varit så himla roligt och lärorikt! Men nu vill jag ha en nystart på bloggen så det är dags för oss att flytta. Nu känner jag mig ännu mer peppad på att nå mina mål och utvecklas. Hoppas att ni vill följa med till nästa ställe!
 
Du hittar min nya blogg HÄR!
 
Kram och tack Itgirls <3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Nyttig och god chiapudding★
IMG_6568.JPG
 
Happi friday! Äntligen fredag och helg alltså, så skönt! Och vet ni vad jag skriver på just nu? Min nya MacBook pro! Har velat ha en så himla länge så jag blev superglad när jag fick veta att vi skulle få (låna) en av skolan. Känner mig som en riktigt fancy bloggare nu alltså haha. 
 
Men till något helt annat-C H I A P U D D I N G. Ett av mina favvis mellanmål/frukostar! Det är ju så enkelt att bara slänga ihop några timmar innan, sen ta ut den ur kylen och slänga på en massa smarriga toppings. 
 
Jag brukar blanda 1 1/2 dl havremjölk, 1 1/2-2 msk chiafrön och sen krydda med vaniljpulver eller kanel och kardemumma. Här har jag toppat med kiwi, hemmagjord granola, valnötter och hallon. MUMS!
 20080226
 
★ 
 
x E
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg