What makes you happi?★
 
Hej babes! Är hemma idag för jag känner mig förkyld och hängig så därför vilar jag för att det inte ska brista ut helt. :) Sorryborry för att jag inte bloggade igår men jag var tvungen att plugga för det är så galet mycket prov och inlämningar just nu. Såå tråkigt! Men det är vid sånna här tillfällen som man behöver extra pepp så därför kör vi ett riktigt positivt inlägg nu! När man beställde sin Happitude tröja så fick man med ett sånt här litet kort där man kan skriva fem saker som gör en happiiii. Visade ju er den förut och sa att jag skulle återkomma när jag har fyllt i den. 
Så nu har jag kommit på fem saker som jag mig lycklig!
 
★Träning och yoga är bland det bästa jag vet så det hade en given plats på min lista. Älskar adrenalinet, endorfinerna och dem aptrötta musklerna under ett blodsmak i munnen-pass! Men jag gillar även yoga för man blir så lugn, vig och medveten om sin kropp. Körde lite morgon yoga i morse. Tänkte att det kanske går att yoga bort förkylningen haha?
 
★Bra vänner är också så viktigt för mig. Inte sånna som sviker än när man behöver dem. Utan riktiga systrar som står bredvid i vått och torrt och gör dig glad!
 
★Resa! För jag älskar att upptäcka nya platser och människor! När jag blir stor skulle jag vilja sälja ALLT och bara resa runt i världen under typ ett år. Drömmen (som ska bli sann)! 
 
★Jag känner mig lite som Pochahontas men jag älskar verkligen naturen! Skulle faktist vilja bo i djungeln. :) Roligt att mina alternativ att bo i framtiden är New York eller djungeln. Allt eller inget alltså, typiskt mig haha. Men än så länge får jag nöja mig med skogspromenader och att plocka blåbär i la Suéde. ;)
 
★Förverkliga drömmar! Jag blir så glad varje gång en av mina drömmar har gått i uppfyllelse! Dessutom är det så härligt att veta att JAG har jobbat mig till den här förverkligen av drömmen. Det är ingen som har gett den till mig. Så vill du också förverkliga dina drömmar så jobba, jag peppar dig! På min dröm om att bli storbloggare och att inspirera har jag ju bara kommit en liten bit på vägen. Så låt oss jobba tillsammans!
 
 
What makes you happi?
 
Xx Elin
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like