Vårplaner★
 
Vad svassar du runt i för kläder i vår?
I färgglatt och mönstrat! Är så sjukt trött på enfärgade och tråkiga plagg. Vill slinka omkring i vida, mönstrade byxor, denim, volanger, rosa, randigt, balla tryck och en massa mer. :) Så i helgen ska jag updatera höstgarderoben!
 
Vad hittar du på?
Jag hittar på en massa kul med vänner och familj! Har picknick, promenerar i skogen, är ute, går på konsert, shoppar, badar (än så länge inne dock haha) och mycket mer roligt. 
 
Hur tränar du i vår?
Springer och tränar på gymmet som alltid, men jag ska springa mer ute nu när vädret är härligt (okej det snöade idag men vi låtsas inte om det, fast snö är faktist svalkande att springa i hehe). Jag kommer också fortsätta gå på blodsmak i munnen-pass, bästa jag vet!!! Är också taggad på att börja i thaiboxning igen... Så vi kan väll bara säga att jag kommer att träna i alla olika former haha.
 
 
Vad äter du i vår?
SMOOTHIE BOWLS! Bästa som finns. :) Kommer också vara supersmarrigt i sommer när man vill ha lite svalka. Andra grejer som jag gillar att äta just nu är sötpotatis, grapefrukt, overnight oats, chiapudding, linsgrytor, tofu och avokado. 
 
Vad inspirerar dig?
Facebook gruppen "power babes"! Det är en grupp som startades av Jossan där grymma tjejer peppar varandra, inspirerar, tipsar om bloggar och poddar och annat skojs. Ni måste gå med!
 
 
Kram, Elin
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like