Skapa drömhemmet med vårens inredningstrender!★
Godkväll fina läsare! Idag ska vi fylla på med lite inspo på inredningsfronten. Inredningstrenderna är så magiskt magiska i vår! Love it! Blanda dina favorittrender med din egen personliga stil för att skapa en fin mix och ditt DRÖMHEM. För det är det som jag tycker att inredning handlar om- att skapa sitt happy place! Ett gulligt och fint ställe där man känner sig happy alltså, snarare än att följa trender slaviskt. Men nu ska vi iallafall kolla in några vårens magiska inredningstrender! Häng på!
 
Bildresultat för vårens inredningstrender 2017
 
1. Grönt och blått. 
Så kul med färg säger jag bara! Mossgrön är en extra het grön i vår, och på blå-fronten är det turkost som dominerar. Personligen ÄLSKAR jag den här mörka blandningen mellan blå och grön, den färgen som många sammetssoffor är i. Det är det som är så sjukt roligt med trender, att man kan göra dem till sin egen. Jag kommer att införskaffa lite gröna prydnandskuddar till min säng, HÄR är ett superhärligt budgetalternativ från H&M!
 
2. Hållbar inredning.
Tiden där trender innebar omiljövänlig konsumtion har vi lämnat bakom oss (för alltid får vi hoppas). Let´s shoppa våran superfräsiga inredning i hållbart och återvunnet material! Eller shoppa second hand! Det ger dessutom en cool stilmix OCH bättre för plånboken. Win, win, win!
 
Bildresultat för pink wall interior inspo
 
3. R O S A. 
I vår vill vi inte bara slinka omkring i ljuvliga rosa outfits, utan också bombardera våra hem med den magiska färgen! Vill bara springa till närmaste färgbutik och köpa en burk rosa färg att måla en vägg i mitt rum med (och varför inte vardagsrummet hehe... Se upp pappa). 
 
4. Naturen flyttar in. 
Det här är ju den perfekta trenden för mig som älskar naturen. :) För dig som också diggar trenden kan inreda med fuskpälsar, jordnära nyanser och material som betong och obehandlat trä. Budgettips är att springa ut och ta en gren (från marken förstås) och sätta i en gullig vas!
 
Långhårig matta från Layered.
 
5. Fluff-mattor.
Okej, är inte det här bästa trenden EVEEEER?! Tänk att ha ett moln på golvet som ser übersött ut OCH känns himmelskt under fötterna. Vill ha en vit, fluffig heltäckningsmatta ASAP! 
 
6. Silver.
Efter en evighetslång era av mässing och koppar (som fortfarande är hett) börjar silver segla in hos trendsättarnas hem. HÄR är en APgullig liten ap-ljusstake i silver, så söt att jag går av!
 
Relaterad bild
 
7. Bohemiskt.
Som den bohem-junkie jag är så är jag såklart in love med denna trend! Hur najs skulle det inte vara att bo i plejset ovan?! My future home (emoji med hjärtögon). Inspireras av Marocco, Mellanöstern och indien till bohemhemmet. :)
 
 
Hoppas ni blev inspirerade!
 
x Elin
 
Psst Fick inspiration och information från dessa artiklar: HÄR, HÄR och HÄR. Så jag tar inte åt mig all äran själv. ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like