Mina förebilder★
Happy monday underbara läsare! Har varit så sjuuukt trött och opepp idag. Men efter ett pass på gymmet så vände det såklart. Träning måste vara den bästa medicinen! Eftersom att jag är så sabla pepp just nu så tänkte jag skriva ett inlägg som jag har velat skriva länge- om mina förebilder! Tycker det är så himla bra med coola och peppiga förebilder som man blir inspirerad av. :)
 
Bildresultat för yoga girl
 
Bildresultat för yoga girl
 
Min första förebild är underbara yoga girl, eller Rachel Brathen som hom också heter. Tror de allra flesta har koll på henne men hon är en svensk tjej som flyttat till Aruba och driver det MAGISKA instagram kontot @yoga_girl. Hon inspirerar såå mycket med sina fina yoga-, natur- och matbilder. Det som gör att just hon av alla yoga tjejer på instagram är min förebild att hon känns så himla jordnära och har sån bra kontakt med sina följare, trots att hon har 2 miljoner (!) stycken. 
 
PS. Ni andra som följer henne, väntar ni också med galen spänning på att hon ska få sin bebis? Hoppar till lite varje gång hon lägger ut något på insta stories. :)
 
Bildresultat för josefin och vanja
 
När jag skriver om mina förebilder så måste jag SÅKLART ha med Josefin och Vanja! Dem inspirerar mig verkligen på ALLA fronter- både med blogg, livet, mode och ja, allt! Så himla bra förebilder! Älskar verkligen att dem vågar prata öppet om allting. <3 
 
Bildresultat för ida warg
 
Ida Warg är också en av mina förebilder. Hon är sån jäkla grym, power-ig tjej med sin blogg, podd, youtube och webbshop welloteket där man köper hälsokost. Brukar bland annat köpa mina veggo-kosttillskott där. Hon inspirerar mycket på tränings- och kostfronten. Hittar alltid en massa bra övningar hos henne. Tipsar dessutom starkt hennes träningsvideos på youtube, så bra! Dessutom är hon vegan och tipsar om en massa bra och god veggomat. 
 
 
Tänkte också skriva ett separat inlägg om mina stilförebilder senare. :)
 
Vilka är era förebilder? Tipsa gärna! Man kan aldrig ha för många förebilder. 
 
Kram, Elin
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like