Modeglädje i sommar★
I samarbete med rabble
 
Hej fina! Nu är det ju offeciellt sommar (även fast vädret inte håller med...) vilket innebär SOMMARMODE!
Jag älskar sommarens mode och att klä mig i härliga och bohemiska plagg, men jag vet att många tycker det är jobbigt. Man kanske inte vet vad man vill klä sig i, tycker det är varmt och svettigt eller inte känner sig bekväm. 
 
Jag skriver då det här inlägget för att sprida glädje kring sommarens mode och för att alla ska få uppleva hur ljuvligt det kan vara! Alla plagg kommer från Cubus som har mycket somrigt och färgglatt i sina butiker just nu. 
 
 
H Ä R L I G A   T O P P A R
 
En enkel och söt outfit är en klassiker, men somm altid funkar. Jag snackar såklart om en gullig topp till ett par shorts, en kjol eller byxor. För att göra det extra roligt så tänk färgglatt, härliga mönster och detaljrika plagg. Jag älskar dem plaggen med en fin detalj såsom korsetter, off shoulder, broderier och volanger! Trendiga färger i sommar är röd, gul och blå. Eftersom att det finns så många olika, ljuvliga toppar i butikerna just nu är det enkelt att hitta en modell som man själv gillar. :)
 
 
S O M M A R K L Ä N N I N G A R
 
Finns det något härligare än att bara slänga på sig en sommarklänning och sen är outfiten on point?! En sommmarklänning är ett superenkelt sätt att få in lite roligare plagg i sin garderob. På klänningfronten gäller lite samma sak som med topparna, alltså mönster, färg och detaljer! En populär klänningsmodell i sommar är omlottklänningen. Den är himla bra eftersom att det passar alla!
 
 
Som sagt är alla plaggen från Cubus. Där får ni får 10% rabatt på hela ordern med rabble! (klick!) 
 
I sommar vill man kanske inte bara känna modeglädje, utan också på inredningsfronten. Därför har rabble en rabattkod på 10% på Designonline som har underbar inredning! (klick!)
 
 
 
 
x Elin
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like