Hejdå Sverige!★
 
Hej babes! Ni ser ju rubriken, hejdå Sverige! För imorgon åker jag på språkresa till Frankrike i två veckor. :D Första gången som jag reser utan min familj. Jag är så taggad men nervös också såklart. Ska bli så kul! Jag ska försöka fota outfitbilder och annnat som jag kan lägga upp här, så att det inte ekar HELT tomt på bloggen. Så ska jag försöka hinna tidsinställa några inlägg ikväll.
 
 
Kram, Elin
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Dem rosa glasögonen ★
I samarbete med Rabble och LensWay
 
 
Hej fina! Ni har säkert hört talas om att man ska se livet genom dem rosa glasögonen någon gång. Det betyder att man ska se livet positivt, vilket jag tycker att man ska! Men det kan ju vara svårt ibland (trust me, jag vet) och då kan man säga att man sätter på sig dem rosa glasögonen och ser livet genom det positiva, rosa glaset. Alltså som ett par positivitets-glajor! Bra va?!
1-HÄR, 2-HÄR, 3-HÄR, 4-HÄR, 5-HÄR, 6-HÄR, 7-HÄR
 
För att bli påmind om att "sätta på sig" dem rosa glasögonen kan man ju ha ett par balla solisar irl också. Även dem kan ju också vara rosa! LensWay har huuuur många gulliga glajor som helst som kan vara ens positiva solglasögon.Här har jag valt ut mina favoriter som skulle passa perfekt som mina rosa glasögon. Alla är antingen från Le Specs eller Ray-ban, just för att det är mina favvomärken när det kommer till solisar. 
Hur söta är inte nr 4 från Le Specs?! Riktigt ögongodis. ;)
 
 
Ett par posivitets-glajor vill man ju kunna ha lääänge och är just därför en sak att lägga en liten extra slant på.
 
 
Kram, Elin
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Good morning saturday★
 
Godmorgon alla fina och happi saturday! Dagen börjar jag på gymmet så jag ska snart dra iväg dit. Den bästa starten tycker jag! Då får man så himla mycket energi och orkar göra allt man vill. :) Sen är det alltid skönt att gå runt med spagettiben efter ett riktigt legday-pass tycker jag. Låter lite konstigt men det är såå skönt.
 
 
Resten av denna lördag har jag inte planerat, så jag gör det jag känner för. Go with the flow liksom!
 
Vad hittar ni på idag?
 
 
Kramizz
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Glad midsommar!★
 
Glad misommar alla! Hur sjukt att det redan är midsommar?! Jag har inte ens fått sommarfeeling än för att jag inte hänger med. I min hjärna är det fortfarande jul haha. ;) Vi har iallfall varit och kollat på en midsommarstång och nu håller vi på att laga middag. Mysigt! 
 
Vad gör ni på midsommar?
 
 
Kram, Elin
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Vacay★
 
Hej babes! Sorry för superdålig uppdatering men jag är iväg och gör saker så himla mycket nu på sommaren. :) Men ska bli bättre på att uppdatera under sommaren också, lovar! I tisdags åkte jag iallafall iväg på kryssning men min familj och några vänner. Det var så kul! Ni som läste mitt inlägg för bägra dagar sedan vet att jag var lite otaggad på kryssning, men det blev så bra! 
 
En annan sak som jag tucker är kul är att packa inför en resa. Älskar att lägga allt i högat och sånt. Såå satisfying!
Tur att jg ska få packa snart igen för jag drar till Fraaaankrikeee på tisdag! :D
 
 
x Elin
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg