Bildbomb från Frankrike!★
 
Heeeej babes! Det var såå länge sen jag bloggade. Eller okej, två veckor men det känns som en evighet. :) Men det är för att jag har varit på språkresa i Frankrike i två veckor! Har inte bloggat under tiden eftersom att jag 1. har velat njuta till max, 2. har haft såå fullt upp och 3. för att jag har bloggat varje dag i snart ett år såjag tyckte att jag förtjänade en paus. Men här får ni iallafall maaaassor av superfina bilder! <3
 
 
Jag bodde med två andra svenska tjejer hos en värdfamilj i Juan les Pins som ligger ca 25 minuter från Antibes. Det var så mysigt där. :)
 
 
Det kommer fler bilder på mina outfits senare. Håll utkik! Jag supernöjd med mina oufits och stilen som jag gled omkring i på rivieran. 
 
 
 
Beach please....
 
 
 
Besökte bergen i Grasse där det var världens finaste utsikt! På den utflykten var vi också på ett parfymeri där jag köpte min drömparfym. Den luktar fruktigt, fräscht och sött på samma gång, precis som jag älskar. Jag brukar ha så svårt att hitta parfymer som jag verkligen gillar så jag är supernöjd med mitt köp. 
 
 
 
 
Även fast det har varit så himla roligt så är det några saker som var mindre bra. Bland annat värdfamiljen. Vi bodde hos en ensam kvinna som var heeelt galen. Hon skrek på oss för helt onödiga saker, frågade samma frågor om och om igen, flyttade på saker i vårat rum och var allmänt skum. 
 
 
 
 
 
Bild från sista kvällen. <3
 
 
Det var jättejobbigt första dagen men jag så glad att jag fixade det. Under resan så har jag lärt mig jättemycket och träffat mycket nya människor. Om du funderar på att åka på språkresa så gör det! Rekomenderar starkt!
 
 
Haha och sorry för min stavning och svenska men jag är astrött just nu så min hjärna hänger inte med. Aja förhoppningsvis fattar ni vad det står iallafall. ;)
 
Kramss
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like