Shoppa vårens smyckestrender!★
I samarbete med rabble
 
 
Hej asgrymma peeps! Jag slinker in här för att tipsa om vårens smyckestrender! Det är riktigt bra att ta upp vårens trender i sina accsesoarer om man inte vill uppdatera hela garderoben. Både bättre för din (fräsiga)
plånbok och för miljön! Vad är vårens smyckestrender då? Jo det är MAXAT, MAXARE (finns inget ord som heter det jag vet, men allt är möjligt i bloggens värld), MAXIMALIST! Tänk less is bore och more is more
med andra ord. 
 
Psst... Alla magiska smycken kommer från Glitter!
Allt från Glitter!
 
Först så har vi trenderna som hänger och dinglar i öronen. Vårens örhängen är långa, färgglada, stora och allmänt asballa! En stor trend i vår är att ha ett stort örhänge i ena örat och ett litet i det andra. Jag är fortfarande IN LOVE med stjärnor och månar så dem ovan vill jag verkligen ha i öronen! Andra örängen som jag diggar är dem hänger från baksidan av örat också. Sen är ju allt som blingar i min smak haha. 
 
Alla halsband kommer från Glitter.
 
Ett riktigt snyggt halsband livar ju upp en enkel outfit easypeasy. I vår är det många, stora och blingiga grejer som ska hänga runt våra halsar. Men känns det lite för CRAZY BANANAS med ett APstort halsband så
kan du köra på många små och tunna istället. Superfint!
 
Allt från Glitter.
 
Den här trenden tycker jag är sjukt fräsig! Nämligen håraccsesoarer. Här kan man ju också gå all in eller välja lightverisionen. Vill du göra som på catwalken hos dem stora modehusen så kör på en asball tiara i strass. 
Inget man skulle svassa iväg med till skolan eller på jobbet kanske men tänk att vara en jäkla queen på festen! Såå sabla coolt! Till vardags är det magiskt att blinga håret med fina hårspännen eller att pimpa flätan med fina strasstenar. Kör trenden på ditt sätt, precis som man ska göra med alla trender!
 
 
 
Happy shopping!
 
x Elin
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like