Saker som inspirerar mig just nu★
Happyyy monday fancy peeeps! (Även fast denna måndag börja lida mot sitt slut). Nu tänkte jag skriva lite om saker som inspirerar mig just nu. :) Så då kan vi fylla på på inspirationsfronten tillsammans! 
 
Bildresultat för bohemian outfit inspo
 
Bildresultat för bohemian outfit inspo
 
Bildresultat för bohemian outfit inspo
 
★Den bohemiska stilen har jag läääänge älskat men nu inspirerar det mig extra mycket. Liksom kolla hur galet magisk bilden ovan är. Love it to the moon and back! Ska nog köra på en bohem-outfit imorgon. <3
 
★Människor som kör på sin grej och följer sin dröm är alltid galet inspirerande. Men det peppar mig extra mycket just nu!
 
 
★Att träna och hänga på gymmet! Inte bara för energin man får, endorfinerna och att det är så roligt, utan också alla asgrymma peeps som finns där! Det finns så sjukt mycket målinriktade, utvecklande och starka människor där som gör mig så himla inspirerad. Så dra till gymmet och bli pigg, glad, stark och inspirerad!
Dessutom så ger det lite inspo på fashionfronten också tack vare alla fräsiga träningskläder. :)
 
Bildresultat för raw food vegan smoothie bowl
 
Bildresultat för raw food vegan smoothie bowl
 
Bildresultat för raw food breakfast inspiration
 
★Raw food! Nu hittade jag bara bilder på smoothie bowls men all slags raw food tycker jag är såå inspirerande. Som raw varm choklad, smoothies, nice cream och annat nyttigt och gott. 
 
★Nu när solen börjar titta fram efter sin tre månaders långa semester bakom molnen så får jag så mycket inspo. Så man kan säga att solen inspirerar mig också. :)
 
 
Vad inspirerar er just nu? Tipsa mig! Man kan aldrig få för mycket inspiraton. 
 
Kram!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like