Skapa ditt drömrum!★
I samarbete med rabble. 
 
Happy evning fina peeps! Det var ett tag sen jag skrev om inredning så nu tycker jag verkligen att tiden är inne. Älskar hur en härlig inredning påverkar ens mood! Så därför tänkte jag skriva om hur jag ska göra i vår för att skapa mitt DRÖMRUM som ska ge mig så sjukt mycket bra energi! För det är precis så man ska känna, man ska må bra av sin inredning. Hoppas att ni kan bli inspirerade till att skapa ert drömrum!
 
Psst... Du som pallar läsa detta bibel-långa inlägg får ett stort pris! (och en stor dos inspiration ;))
 
 
Men innan vi början snick snacka om mitt rum och inredningsplaner så tänkte jag fråga er om ni har hört talas om Feng shui? Jag har hört det lite sådär ibland och tyckt att låter ganska ljuvligt, men aldrig riktigt förtsått vad det är. Men nu vet jag! Feng shui är, väldigt förenklat, läran om energier och balans, På inredningsfronten kan denna balans till exempel handla om att man har en väldigt blå vägg och vill balansera upp den. Då kan man addera någon brun detalj. Hänger ni med? <3
 
 
 
 
Här är lite bilder på mitt rum hos pappa. :) Som ni ser är det vita väggen ovanför sängen DÖtrikig, the worlds most boring wall liksom... Men en supermegabra grej med vita väggar är att man kan fluffa dem (nästan) HUR mycket som helst, utan att det blir too mutch (okej vad kom all swenglish ifrån haha?). Jag vill göra en rackarns fancypancy och inspirerande tavelvägg där. I rummet överlag villjag ha mer växter (har ju en jättemonstera brevid sminkbordet som inte syns på bilden), en snyggare lampa, lite mera färg och mönster ,en matta osv. 
Allt från ellos.
 
Här är lite grejer som jag tycker skulle passa som glasskon på Askungen på min tavelvägg. In love med den gula banana-planchen, så ball! Diggar också den bohemiska, flätade lilla mattan som man har påväggen. Stcker ut i poster havet. :)
 
Allt från ellos. :)
 
Här är lite andra coola grejs som skulle vara perfekt i mitt dröm rum! Den sjukt magiska och fräsiga sammetssoffan är lite stor för mitt lilla rum hos pappa men vi kanse ska flytta med mamma snart och där kan den nog passa super. Iiiiin looooove säger jag bara! Och hur ball var inte lampan som man också kan ställa växter på?! Då får jag ju både växter och lampa i en smäll!
 
 
Ellos är ju det perfekta stället att handla sina dröm rums-grejer på, för dem har verkligen allt, allt, ALLT! Och allt är maaagiskt. Finns verkligen något för alla stilar. 
 
 
 
 
Love, Elin
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg