Nya magiska sommarölänningar★
 
Hej babes! Var ju i Mall of Scandinavia med min syrra igår. Jag har ju varit lite sjuk sen i torsdags men jag trodde att jag hade blivit frisk så vi åkte ändå. Men nähä för nu har jag fått öroninflammation så att det gör jätteont örat. Wiiihoo. Ska till vårdcentralen snart så jag hoppas dem kan hjälpa mig. :) 
 
Men igår så köpte jag iallafall lite magiska prylar. Bland annat sommaklänningen ovan som jag ÄLSKAR! Hittade den inne på zara för 299 kr. Kap! Kommer vara så fin i sommar till en stråhatt , sandaler och en färgglad väska. Dock så är den lite svårvisad haha. Men som ni ser så är den off shoulder på en sidan och en ärm på andra (den lilla tråden ska man inte ha på sig utan den har jag bara hängt där så att klänningen inte glider ner från galgen haha). Sen så har den en volang nedtill och knyt i midjan. Love it!
 
 
På Pull & bear så köpte jag den här übergulliga omlottklänning med volanger. :) Kommer också vara ljuvlig i sommar. Hallå sommaren jag är redo nu, du kan komma haha!
 
 
Close up!
 
 
Inne på lyko så köpte jag en liten tub med silvershampo. Använde det mycket förut och jag diggade det kalla, silvriga resultatet. Så nu fick det bli en ny! Men just denna har jag inte testat förut.
 
 
Kram, Elin
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like