Färgglatt vårmode!★
 Klänning-Nelly, slip in sandaler-Marco Tozzi/Zalando, Väska-Mango, volangblus-Mango, solglasögon-Quay/nelly, örhängen-sweet deluxe/Zalando, klänning-River Island/Zalando, tisha-Mango, jeans-Topshop/Zalando
 
Heeej babes! Är fortfarande lite sjuk så idag ska jag vila mycket så att jag blir frisk till Mall of Scandinavia imorgon. Har fuskat lite med vila vilket är så rackarns typsikt mig, har prommenerat till affären och gått runt med en kompis. Men jag HATAR verkligen att vara sjuk! Skulle gått på yoga nu på morgonen också men det går ju inte när man är sjuk. :( Men det är viktigt att lyssna på kroppen!
 
Nu till en otroligt mycket roligare grej-VÅRMODE! Ni som läst inlägget om mina vårplaner (läs det HÄR!) vet att jag vill vara färgglad, färggladare, färggladast i vår! Så jag har fixat ihop ett magiskt kollage med en massa härliga, färgglada plagg och accesoarer. Man blir ju så mycket gladare av färg! Diggar alla grejer i collaget med mina favoriter är väskan, skorna (så perfekta i sommar), brillorna och båda klänningarna. :)
 
 
Vilka är era favoriter?
 
xoxo
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like