Veckans mål ★ Update!
 
Godkväll FAB flamingos! Här kommer en liten utvärdering om hur veckans mål har gått! 
 
★Mitt första mål var ju att få tillbaka rutinerna för 2-3 blogginlägg om dagen. Det gick inte crazy-banans fantastico men jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra. Men att detta mål inte gick kungligt bra gjorde istället att jag fick öva mer på nästa mål, positivt tänkande!
 
★Det andra målet var ju att inte få prestationsångest av att inte publicera tillräckligt många inlägg och inläggens kvalité. Just för att jag inte vill att bloggen ska vara en plats med ångest. Det här målet tycker jag gick super! När 
jag börjar få prestationsångest försöker jag lungna ner mig och tänka att jag inte kommer att tappa en massa läsare bara för att det blir ett blogginlägg mindre. 
 
★Det sista målet var skärm-detox och det målet hade jag faktist glömt bort totalt! Vi kör det nästa vecka istället för jag HATAR verkligen att hålla på med skärmar så jag fattar inte ens varför jag gör det... Just därför säger jag bye bye nu!
 
 
 
Love, Elin
Tilda

Gud vilken bra idé! ska också börja sätta veckomål, supersmart! Kika in på mitt håll-dig-frisk-tips för att inte bli sjuk den här årstiden - när alla går och blir sjuka hela tiden. Hoppas du får en jättefin måndag, kram! 💖

Svar: Ja super! Tack så mycket, kram <3
Elin Ejdetjärn

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like