Veckans mål ★ PLANERA, PLANERA, PLANERA!
 
Happy monday fantastic, faboulos, fancy läsare! (bressar med smörandet här så bjussa på lite likes ;) Nu blire två "veckans mål" inlägg i rad men vad rackarns gör det om 100 år? Vi skippar försnacket och skuttar direkt över till mina mål för veckan. Skriv ner ERA mål tillsammans med moi vettja!
 
★Mitt första är så sabla BEHÖVLIGT just nu- att planera min outfit dagen innan. För imorse stog jag i EN HALVTIMME framför garderoben med kläder kastade omkring mig, för jag hade ingeeen aning om vad jag skulle ha på mig! Tck vare denna kaostårta blev jag också sen till la skola. Perfa sätt att starta veckan på! (#NOT)  Så det här målet lär underlätta min morgon gudomligt mycket! Som tur är har jag fått hem min nya
magiska klänning (den är så magisk att alla trollkarlar kommer slänga sig i väggen när dem ser den) idag
som jag kommer svassa runt i imorgon. <3
 
★Eftersom att skärm-detox målet glömdes bort förra veckan kör vi det nu istället! Men jag tror att det blev lite för luddigt förra veckan så vi säger att minst 1,5 timme om dagen (i sträck) ska jag vara HELT utan skärm. Så skönt, tror att vi alla skulle behöva det. Okej, nu låter det som att jag är värsta mobilzombien men jag kolla mobilen då och då samt jobbar med ipad i skolan och bloggar. Så jag använder inte skärmar så mycket haha!
 
★Sist men inte minst har vi ett bloggmål! Jo jag ska börja planera mina inlägg! Det kommer att göra det så mycket enklare att nå upp till de antal blogginlägg jag vill på en dag. Så jag kommer alltså att skriva i min kalender "på tisdag ska jag ha blomm-inlägget, outfit-inlägget och inspo-inlägget bla bla". Fantastic mål ju!
 
 
xoxo
 
PS. Grattis till dig som orkade läsa detta bibel-långa inlägg!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like