Skönt att kunna bock av★
 
Happy wednesday babes! Älskar onsdagar av nån anledning. Idag har vi iallafall haft bufferdag i skolan vilket innebär att man får jobba med det man inte är klar med. Och det var SÅ. SABLA. SKÖNT! Jag hann både
spela upp en låt på bas i musiken, skriva klart en berättande text OCH skriva min engelska artikel. Det är 
rackarns härligt att kunna bocka av saker på sin to do list! Så mitt tips är att ta en dag när ni bara kör och gör klart ALLT! Då kan man slappna av och göra vad man vill sen. 
 
★★★

Love, Elin
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Stars and moons ★ Today's outfit
 
 
 
 
 
 
Klänning-Ivyrevel, choker-Ivyrevel, fuskfluff-zara, boots-din sko
 
Godkväll fantastic läsare! Kom hem från träningen för ett tag sedan och har duschat och ätit smarrylarry pumpapytt. Här ser ni min magiska outfit som jag svassade omkring i idag! Behöver jag ens säga att jag är 
IN LOVE med min nya klänning?! Älskar chockerna också! Beställde dem på black friday från Ivyrevel :). Det passade super med fuskfluffväst också, så blir det lite varmare. <3
 
 
xoxo
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fantastic dagkräm ★ recension
 
Happy tuesday babes! Här kommer en liten recension på den här dagkrämen jag köpte för typ en månad sen. Den är så sabla bra och prisvärd! Ni hittar den på kronans apotek för typ 150 kr kanske. Men den luktar iallafall himmelskt och sjunker in i huden SÅ snabbt! Tidigare vintrar har min hud blivit episkt torr men inte med denna. Tipsar! 
 
 
Love, Elin
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Veckans mål ★ PLANERA, PLANERA, PLANERA!
 
Happy monday fantastic, faboulos, fancy läsare! (bressar med smörandet här så bjussa på lite likes ;) Nu blire två "veckans mål" inlägg i rad men vad rackarns gör det om 100 år? Vi skippar försnacket och skuttar direkt över till mina mål för veckan. Skriv ner ERA mål tillsammans med moi vettja!
 
★Mitt första är så sabla BEHÖVLIGT just nu- att planera min outfit dagen innan. För imorse stog jag i EN HALVTIMME framför garderoben med kläder kastade omkring mig, för jag hade ingeeen aning om vad jag skulle ha på mig! Tck vare denna kaostårta blev jag också sen till la skola. Perfa sätt att starta veckan på! (#NOT)  Så det här målet lär underlätta min morgon gudomligt mycket! Som tur är har jag fått hem min nya
magiska klänning (den är så magisk att alla trollkarlar kommer slänga sig i väggen när dem ser den) idag
som jag kommer svassa runt i imorgon. <3
 
★Eftersom att skärm-detox målet glömdes bort förra veckan kör vi det nu istället! Men jag tror att det blev lite för luddigt förra veckan så vi säger att minst 1,5 timme om dagen (i sträck) ska jag vara HELT utan skärm. Så skönt, tror att vi alla skulle behöva det. Okej, nu låter det som att jag är värsta mobilzombien men jag kolla mobilen då och då samt jobbar med ipad i skolan och bloggar. Så jag använder inte skärmar så mycket haha!
 
★Sist men inte minst har vi ett bloggmål! Jo jag ska börja planera mina inlägg! Det kommer att göra det så mycket enklare att nå upp till de antal blogginlägg jag vill på en dag. Så jag kommer alltså att skriva i min kalender "på tisdag ska jag ha blomm-inlägget, outfit-inlägget och inspo-inlägget bla bla". Fantastic mål ju!
 
 
xoxo
 
PS. Grattis till dig som orkade läsa detta bibel-långa inlägg!
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Veckans mål ★ Update!
 
Godkväll FAB flamingos! Här kommer en liten utvärdering om hur veckans mål har gått! 
 
★Mitt första mål var ju att få tillbaka rutinerna för 2-3 blogginlägg om dagen. Det gick inte crazy-banans fantastico men jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra. Men att detta mål inte gick kungligt bra gjorde istället att jag fick öva mer på nästa mål, positivt tänkande!
 
★Det andra målet var ju att inte få prestationsångest av att inte publicera tillräckligt många inlägg och inläggens kvalité. Just för att jag inte vill att bloggen ska vara en plats med ångest. Det här målet tycker jag gick super! När 
jag börjar få prestationsångest försöker jag lungna ner mig och tänka att jag inte kommer att tappa en massa läsare bara för att det blir ett blogginlägg mindre. 
 
★Det sista målet var skärm-detox och det målet hade jag faktist glömt bort totalt! Vi kör det nästa vecka istället för jag HATAR verkligen att hålla på med skärmar så jag fattar inte ens varför jag gör det... Just därför säger jag bye bye nu!
 
 
 
Love, Elin
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg